Bodyweight Workouts biedt een grote hoeveelheid lichaamsgewicht trainingsplannen aan die uitsluitend gericht zijn op trainen met je eigen lichaamsgewicht of beter bekend als calisthenics of street workout. Je hoeft niet meer naar de sportschool te gaan. Alle lichaamsgewicht oefeningen kunnen zowel thuis als buiten worden gedaan!

Om er voor te zorgen dat je snapt wat wij aanbieden, hebben we deze pagina opgezet om het zo goed mogelijk uit te leggen. 

Onze trainingsplannen met eigen lichaamsgewicht worden gecreëerd door experts met veel ervaring op op het gebied van lichaamsgewichtstraining of fitness. De volgende sporten zijn inbegrepen:

  • Turnen
  • Crossfit
  • Bootcamp
  • Calisthenics

Al deze expertise gecombineerd zorgt voor een brede achtergrond om hoge kwaliteit gratis workout schema's en het Premium Workout & Voedingsplan te produceren.


Onze 12 weekse trainingsschema's zijn opgezet als volgd:

Voor 3 maanden lang, elke dag van de week, zul je weten wat voor soort training en welke lichaamsgewicht oefeningen je moet doen. In principe worden alle richtlijnen gegeven voor een gezond en fit lichaam! Het enige wat je moet doen is aanmelden en het trainingsschema volgen! Wij garanderen de verbeteringen.

Het aantal sets, herhalingen en de lengte van de aanbevolen rust wordt voor elke oefening gegeven.

Als je niet zeker weet hoe je een oefening in het trainingsplan moet uitvoeren, kun je snel naar ons YouTube-kanaal gaan om korte (15-20 seconden) video's te bekijken waar we laten zien hoe je alle oefeningen correct kunt uitvoeren.​

Een voorbeeld van een van de 140 + video's is aan de linkerkant weergegeven.

Dus alle richtlijnen die je nodig hebt zijn gegeven, het enige wat je nu nog moet doen is ...