Foto

Onze Service

Bodyweight workouts biedt een grote hoeveelheid verschillende training schema’s gebasseerd op het trainen met eigen lichaamsgewicht. Alle enkele workouts en 12 weekse training schema’s zijn gemaakt om de beste richtlijnen te geven aan onze gebruikers.

We streven er naar om het mogelijk te maken voor iedereen om te trainen zonder een sportschool abonnement te moeten aanschaffen. Of wel gratis training voor thuis of ergens anders! Het maakt niet uit of je een beginner, een intermediair of een gevorderde sporter bent. Heb je een druk leven? Ook dit maakt niet uit. We bieden voor iedereen de mogelijkheid te trainen met eigen lichaamsgewicht. Iedereen zou de juiste richtlijnen moeten hebben om regelmatig te kunnen trainen, GRATIS.

Vind het juiste training schema op de workout pagina.

Hoe wij werken

Bodyweight Workouts werkt met turners, calisthenics atleten en cross-fit experts met jarenlange ervaring. Op deze manier kunnen we kwalitatief goede en geteste workouts leveren. Onze experts geven ons de juiste richtlijnen en oefeningen die Bodyweight Workouts dan vormt naar de trainingsschema’s met voor u de beste resultaten! We danken de kwaliteit en succes van de lichaamsgewicht training schema’s aan deze atleten!
(For the English website please go to: bodyweightworkouts.eu)


Lees meer over eigen lichaamsgewicht training of calisthenics hieronder: