Mini Bands Weerstandsband 5 3
Mini Bands Weerstandsband
Reviews | Review toevoegen

Mini Bands zijn in een kleinere en dunnere uitvoering van onze Powerbands. Door hun formaat, vorm en weerstand zijn de Mini Bands uitstekend geschikt voor warming-up, spier activatie, blessurepreventi

Artikelnummer

t0005 

EAN

7111308215959  

€ 6,50
€ 5,50
Prijs per stuk
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

De Gymstick mini weerstandsband is de kortere versie van de thera band / dynaband. Deze veelzijdige weerstandsbanden kun je voor verschillende fitnessdoelen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan explosiviteitstraining, krachttraining, het vergroten van je behendigheid, stabiliteitsoefeningen, rek- en strek oefeningen en revalidatie. De lengte van deze korte banden is perfect voor been oefeningen maar ook voor onder andere schouder stabilisatie en het trainen van je heupen en bilspieren. En je kunt ze gebruiken om andere fitnessoefeningen te ondersteunen of juist moeilijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan oefeningen waarbij je jezelf optrekt of opdrukt, maar ook aan oefeningen waarbij stabiliteit een rol speelt. Het gebruik van mini weerstandsbanden bij stabiliteitsoefeningen is erg populair bij core training.

Uitstekend geschikt voor Bodyweight Training of lichaamsgewicht training! Verzwaar bijvoorbeeld je squats, lunges en nog veel meer oefeningen. Bekijk hier een aantal video's om je inspiratie te geven!

Wil je op reis of tijdens vakantie je spieren in beweging houden, dan is een Gymstick mini weerstandsband ook een goede keuze. Ze zijn klein, licht en veelzijdig. Gemakkelijk om mee te nemen, en geschikt voor een grote hoeveelheid oefeningen.

De Gymstick mini weerstandsbanden zijn 25 cm lang en 5 cm breed. Ze zijn beschikbaar in drie verschillende weerstanden: "light", "medium" en "strong". De tegenkracht van deze banden hangt af van de mate waarin je ze uitrekt. De minimale weerstand hieronder is gemeten bij een rek van 100%. De maximale weerstand bij een rek van 300%. Je kunt de weerstandsbanden niet verder dan 300% uitrekken.
Light (oranje) geeft een weerstand van 3,5 kg to 7 kg
Medium (groen) geeft een weerstand van 4,5 kg tot 9 kg
Strong (paars) geeft een tegenkracht van 5,5 kg tot 11 kg

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Judith de Veerle -

Ik zag veel mensen op Instagram deze banden gebruiken, ben benieuwd geraakt naar het effect, daarom heb ik 2 banden aangeschaft. Het is leuk om te gebruiken bij bijvoorbeeld squat, lunges etc. Zorgt voor meer weerstand

Carlijn -

maakt de training leuker en zwaarder

Joke -

Erg handig, goede kwaliteit

Geen reviews gevonden.

Meer reviews